Nodia IT-partner är stolta ackrediterade återförsäljare av Barco ClickShare-produkter. Med ClickShare i dina mötesrum får du fördelar med smidiga och effektiva möten som främjar engagemang och produktivitet.

Vad är Barco ClickShare?

Barco ClickShare är en prisbelönt trådlös mötesrumslösning som gör videokonferenser, samarbete och presentationer enkla i den moderna arbetsmiljön. Med ClickShare ansluter din bärbara dator sömlöst till konferensrummets bildskärm, ljud- och videoutrustning, och du kan starta ditt möte på några få sekunder, med bara ett klick via ClickShare-knappen eller appen.

När ClickShare-knappen lyser vitt är den klar

Trådlösa videokonferenssystem för hybridmöten

Perfekt för möten där både personer på plats och fjärrdeltagare är involverade. Med ClickShare kan alla delta på lika villkor och få en äkta och produktiv interaktion.

 

Trådlösa presentationslösningar

Perfekt för möten där deltagarna är fysiskt närvarande. ClickShare gör det enkelt att dela innehåll och främja engagerad samarbete.

Med ClickShare förbättrar du engagemang och produktivitet

När alla är tydligt hörda och sedda, oavsett om de arbetar hemifrån eller på kontoret, är autentiska interaktioner och produktiva samtal garanterade. ClickShare underlättar samarbete istället för att komplicera det.

 

Använd dina befintliga resurser

Du kan använda din befintliga mötesrumsmiljö, bärbara dator och föredragna videokonferensplattform. Det fungerar i alla typer av mötesrum, och dina gäster kan ansluta från vilken enhet som helst.

 

Enklare möten

Att köra högkvalitativa möten från din bärbara dator är lika enkelt som att ringa ett telefonsamtal. Ingen krångel med kontrollpaneler, lösenord eller kablar.

 

Säkerhet och stabilitet

ClickShare är byggt med säkerhet, stabilitet, hållbarhet och användarvänlighet i åtanke, så du kan njuta av sinnesfrid i din nya hybridarbetsmiljö. Regelbundna uppdateringar säkerställer att ditt system alltid är uppdaterat.

Sätt fart på dina möten med Barco ClickShare och våra skräddarsydda mötesrumslösningar för moderna och effektiva mötesrum

När du väljer Nodia IT-partner i Örebro som din återförsäljare och partner för mötesrumslösningar kan vi erbjuda dig hjälp, rådgivning och installationstjänster för Barco ClickShare, både för befintliga lokaler och i nyproduktion av kontor och mötesrum. Tillsammans skapar vi moderna och effektiva mötesrum där magi uppstår varje gång människor möts. Kontakta oss idag för att komma igång med Barco ClickShare och ta dina möten till en ny nivå.