Utvalda produkter som gör jobbet

För oss är det viktigast att våra kunder blir nöjda med sina IT-investeringar, vi brukar därför tänka att produkter som vi själva skulle välja sett till kvalitet, tillförlitlighet och prestanda är också produkter vi kan rekommendera till våra kunder. Med en och samma partner för både produkter och tjänster får man bättre kontroll över verksamhetens krav och behov och du som kund får en stabil och trygg helhetslösning som både spar tid och pengar.

Hårdvara som tjänst

Med hårdvara som tjänst får du en komplett och problemfri lösning mot en fast månadskostnad per användare och verksamheten slipper ta direkta och stora kostnader, även vid oförutsedda händelser, på så vis tar du kontroll över IT-kostnaderna. Hårdvara som tjänst omfattar hårdvara, licenser, service och support under hela livscykeln och du kan fokusera helt på kärnverksamheten.

Samtliga våra produktområden har du möjlighet att skaffa som hårdvara som tjänst. Slipp allt krångel kring med inventarier, reparationer och tunga investeringskostnader, med hårdvara som tjänst har du en enkel lösning där du endast betalar för det du använder, inte en krona mer.

Vi kan definitivt hjälpa dig med hårdvara som tjänst. Med vår paketering av tjänster, hårdvara och expertis hjälper vi dig och tar fram ett intressant och förmånligt alternativ utifrån just de behov som finns i din verksamhet. Kontakta oss idag och berätta närmare om de behov du har idag.

Datorer och kringutrustning

IT utgör mer eller mindre en central del i alla typer av verksamheter, därför anser vi att det är lika viktigt att välja rätt hårdvara som uppfyller verksamhetens kriterier som det är att välja rätt tjänster.

  • Kvalitet (prestanda, 3 års garanti)
  • Ergonomiska produkter (god arbetsmiljö, attraktiv arbetsplats)
  • Utvalda produkter (världsledande och pålitliga tillverkare)
  • Miljöcertifierade produkter (låg energiförbrukning, materialval, transport och emballage)

Pressa priset med Lenovo volymköp!

Med volymköp hos Nodia pressar vi priset även på mindre köp genom att förhandla fram en unik rabatt för varje order. Volymköpet ger dig priser en bra bit under ordinarie pris vilket gör att du kan spara tusenlappar. Volymköp gäller ordrar från 20.000 kr och endast Lenovos produkter. Fråga oss om volymköp!

Nodia rekommenderar: Dell, Hewlett-Packard, Lenovo, Microsoft.

Programvara och licenser

Microsoft

Windows Server 2016, Windows 10, Office 365, Office 2016 m.m.

Som Microsoftpartner hjälper vi dig hitta rätt bland Microsofts produkter, licensmodeller och abonnemangsformer så det passar inom ramarna för din verksamhets behov, krav och budget.

Oavsett vad du har för frågor kring Microsoft produkter och tjänster finns vi här för att hjälpa dig på bästa sätt. Funderar ni på hur ni ska kunna ta del av nya produkter och funktioner? Känns det krångligt och svårt att migrera från nuvarande lösning till Office 365? Eller behöver ni hjälp med att räkna på er IT-investering?

Hör av dig till oss så ser vi tillsammans över Microsofts produkter för att paketera och skräddarsy en lösningar som passar din verksamhet bäst. Eller boka tid med oss så kan vi demonstrera och inspirera dig med mjukvarulösningar från Microsoft som moderniserar och utvecklar företaget till rätt kostnad.

Utöver Microsoft erbjuder vi programvara, licenser och lösningar från bland andra Webroot, VMware, Veeam, Cisco, Cisco Meraki, Ubiquiti Networks.

Nodia rekommenderar: Microsoft, Ubiquiti Networks, Webroot, VMware, Veeam, Cisco, Cisco Meraki, Datto.

Server och nätverk

Nodia rekommenderar: Microsoft, Ubiquiti Networks, Lenovo, VMware, Hewlett-Packard, Cisco, Cisco Meraki, Datto, Netgear.

Multifunktionskrivare och skrivare

Multifunktionskrivare (MFP)

Dagens multifunktionskrivare har blivit allt smartare och effektiva men det ställer också högre krav på den hårdvara vi väljer. Förutom att kopiera och skriva ut från datorer, tablets och telefoner förväntas det oftast att de ska kunna maila, scanna, sortera och till och med kunna läsa och förstå text i dokument som hanteras.

Vi hjälper dig att ta fram den lösning som passar just din verksamhet bäst, baserat på de specifika behov som finns och uppskattade utskriftsvolymer.

Skrivare för kontor och arbetsgrupper

Vi har utskriftslösningar för mindre kontor och arbetsgrupper.

Nodia rekommenderar: Hewlett-Packard, Kyocera, OKI, Samsung, Dell, Evolis.

OKI Business Partner

Som OKI Business Partner kan vi ge våra kunder en bättre helhetslösning när det kommer till skrivare och multifunktionsprodukter. Genom oss får du rådgivning och hjälp med kostnadsberäkningar för utskrifter, installationshjälp med support samt tillgång till exklusiva kampanjer erbjudanden.

Plastkortskrivare

Dagens plastkortskrivare är små och smidiga men fullt utrustade med avancerad teknik för professionell produktion av plastkort och listan på användningsområdena kan göras lång. De flesta mjukvarorna har stöd för databasanslutning och man kan enkelt och effektivt producera allt från namnskyltar till säkra identitetskort, det finns även möjlighet att koda passagekort med magnetremsa eller RFID.

Plastkortskrivare passar exempelvis företag som vill hantera sina egna passage- och identitetskort, matbutiker som vill skylta snyggt och hygieniskt, företag som använder sig av present- och rabattkort etc.

Fråga oss om du vill veta mer om hur ni kan använda plastkortskrivare i er verksamhet.

Kampanjer

I samarbete med våra partners kan vi löpande ge unika och förmånliga erbjudanden på datorer, skrivare, kringutrustning, komponenter, reservdelar m.m.

Du kan läsa mer om våra erbjudanden och kampanjer, det går även bra att registrera dig till vårat utskick som även omfattar kampanjer och erbjudanden.

Nodia rekommenderar: Microsoft, Ubiquiti Networks, Lenovo, Webroot, VMware, Hewlett-Packard, Cisco, AOC, Kyocera, Cisco Meraki, Eset, Datto, Netgear, Kaspersky, OKI, Samsung, Dell, Evolis, m.fl.