Vad är Microsoft 365?

Microsoft 365 är molntjänsten som gör dig mer effektiv och mobil genom att kunna arbeta var du vill, när du vill. Med Microsoft 365 får du tillgång till molnbaserade verktyg i affärsklass med garanterad tillgänglighet på 99,9% och hög säkerhet till ett mycket förmånligt pris.

Som användare i Microsoft 365 får du tillgång till ett stort antal olika molnbaserade verktyg och smarta lösningar för e-post, planering, samarbeten m.m. och gör verksamheten mer produktiv och organiserad, du får även tillgång till kraftfulla tjänster för videokonferens som låter dig kommunicera genom videomöten med dina partners och kunder i realtid, samtidigt som du sparar både tid och pengar i minskade restider.

Arbeta organiserat och effektivt var som helst när som helst med senaste tekniken, både inom och utom organisationen till förutsägbara kostnader med en flexibel licenshantering, allt detta med tillförlitlighet och säkerhet i absolut världsklass.

Hjälp och information

Om du har frågor gällande våra tjänster och produkter är du välkommen att kontakta oss.

Normal svarstid: 0-1 min
Normal svarstid: 30-60 min

Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business är anpassat för små och medelstora företag och organisationer med 1-300 användare.
Läs mer om Microsoft 365 Business.

Microsoft 365 Enterprise

Microsoft 365 Enterprise är anpassat för större företag och organisationer med fler än 300 användare.
Läs mer om Microsoft 365 Enterprise.

Microsoft Partner – Auktoriserad återförsäljare

Vi är Microsoft Partner och auktoriserad återförsäljare av Microsofts molntjänster genom CSP (Cloud Solution Provider) och därmed godkända att sköta om hela processen från licenshantering och fakturering till support och administration av Office 365 tjänsten.

Microsoft Partner ID: 3851269

Kostnadseffektiv licensiering

Med möjligheten att kunna ändra antalet licenser och licenstyp månadsvis ges fördelen till en mer flexibel och kostnadseffektiv licenshantering. En fördelaktig möjlighet för verksamheter med varierande resursbehov och projekt där resurser nyttjas under tidsbegränsade perioder.

Dessutom behövs det inte något krångel med kort, istället sker betalning mot sedvanlig faktura.

6 kraftfulla argument

  • Arbeta var som helst, när som helst
  • Senaste versioner och funktioner
  • Garanterad tillgänglighet 99,9%
  • Generös lagring för e-post och dokument
  • Förutsägbara kostnader
  • Hög säkerhet och kontroll

Kontakta oss

Vill du veta mer om Microsoft 365 eller har du andra frågor om tjänsten är du alltid välkommen att kontakta oss eller fylla i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig snarast möjligt.

Kundservice

010-516 28 28

Vi rekommenderar Microsoft 365 Business Standard

Söker du en lösning för din verksamhet som underlättar kommunikation och dokumenthantering med kunder, partners och kollegor, då rekommenderar vi Microsoft 365 Business Standard. Med Microsoft 365 Business Standard får du tillgång till de allra flesta verktygen som erbjuds i Microsoft 365, dessutom ingår även senaste versionen av Microsoft Office för både PC och Mac. Allt detta tillsammans med en flexibel licensmodell där du bara betalar för det du behöver gör Microsoft 365 Business Premium till en kostnadseffektiv molntjänst väl värd att investera i.

Mer professionell, flexibel och produktiv

Använd företagsnamnet i företagets e-postadress och bygg ett starkare varumärke. Skapa bättre kontakt med kunder och kolleger med integrerade kommunikationsverktyg.
Oavsett om du arbetar på kontoret eller på resande fot har du alltid tillgång till dina Office-program i de senaste versionerna.
Generöst med lagringsutrymme (1 TB) per användare har du gott om utrymme för alla dina filer. Dela dina filer med personer inom eller utanför företaget, var som hels, när som helst.