Videokonferens

Med ett modernt videokonferenssystem håller du enkelt ihop organisationens alla divisioner och avdelningar, håller effektiva möten och presentationer med kunder och partners, samtidigt som sparar på arbetstid och reskostnader. Med andra ord ökar effektiviteten i verksamheten till minskade kostnader.

Mötestjänster för smidigare samarbeten

Vi har rätt lösningar och produkter för en optimal upplevelse av videokonferens med knivskarp bild och kristallklart ljud, där deltagarna enkelt kan samarbeta med vem som helst på vilken enhet som helst.

Vill du komma igång och ta del av möjligheterna med modern konferensteknik och videokonferenslösningar, då är du välkommen att kontakta  oss så hjälper vi dig reda ut behoven för just er verksamhet.

Microsoft Teams – Kommunikationslösning för företag

Microsoft Teams för företag är en kraftfull och komplett lösning för videokonferens, samtal och chatt och presentationer. Med Teams för företag går det snabbt och enkelt att samla teamet och hålla möten och presentationer, bjud in vem som helst och starta mötet direkt eller schemalägg det genom kalender i Outlook. Du kan hålla möten med ända upp till 300 personer och du har även möjlighet att spela in dina möten.

Microsoft Teams för företag ingår i Microsoft 365 Business och Enterprise. Skaffa Microsoft 365.