Vi är Nodia AB

Nodia är ett IT- och teknikföretag med passion för innovativ och modern teknik. I samarbete med våra partners hjälper vi våra kunder att utveckla deras företag och affärsprocesser till att bli mer effektiva och lönsamma. Nodia startade upp sin verksamhet 2007 och är ett privatägt aktiebolag.

Vår ambition som IT-partner

Vi strävar efter att vara Sveriges bästa IT-partner och våra kunders självklara val för företagsutveckling ur det tekniska perspektivet. Det vill vi vara genom att erbjuda våra kunder moderna IT-lösningar i nära samarbete med innovativa partners, kvalificerad personal med ett starkt engagemang och generös tillgänglighet.

Den digitala transformationen pågår ständigt och vi ser ett allt större behov av teknisk och vägledande hjälp ute bland företagen. Vårt mål är att se till att boarda våra kunder på rätt lösningar, till rätt kostnad, vid rätt tillfälle.

Välkomen till Nodia

Här finns vi

Med hjälp av modern teknik har Nodia har hela landet som affärsområde, övervägande del av utbudet ur vår tjänsteportfölj kräver varken kontor, butiker eller fysisk närvaro på annan ort, men givetvis träffar vi gärna även våra kunder utanför Örebro. Det är just det som är styrkan med lösningarna i den bransch vi arbetar i, samtidigt kan vi också hålla nere kostnader vilket gynnar våra kunder.

Service och tillgänglighet är ett par viktiga ledord för oss, som IT-partner i Örebro med omnejd är vi därför stolta för den extra service och högre tillgänglighet vi ger våra lokala kunder.

Våra partners och samarbetsaktörer

Vi är Microsoft Partners och återförsäljare för Barco, Logitech, Lenovo, HP, Dell, OKI, Cisco, Datto, Webroot, m.fl.

Microsoft Partner MPN 3851269