Välkommen till Nodia IT-partner i Örebro

 

På Nodia IT-partner arbetar vi främst med företag i storleken 1-50 anställda och hjälper dem med deras IT. Men inget uppdrag eller företag är för stort och framför allt inte för litet, vilket flera av våra kunder berättat att de saknat med andra aktörer.

Därför har vi medvetet valt att fokusera extra på företag i den här storleken, dels för att vi har erfarenheten och kunskapen om IT-lösningar för detta segment, dels för att vi förstår vikten av en enkel kommunikation med snabba insatser, och dels att vi alla vinner på att föra dialog med ett språk som går att förstå, oavsett teknisk kunskapsnivå.

Vi har som mål att du och ditt företag ska få samma grad av service och support som vanligtvis bara storkunder får, och det paketerat i ett enkelt, lättbegripligt och kostnadseffektivt format. Kort sagt erbjuder vi IT-lösningar till konkurrenskraftiga priser, förmånliga avtal och bra service med generös tillgänglighet.

Som Microsoft Partner erbjuder vi lösningar inom moln, produktivitet, samarbete och säkerhet. Vi utför migreringar av föråldrade till mer moderna och kostnadseffektiva IT-system, som även kan kallas ”Digital Transformation”.

Vi levererar lösningar för digitala möten och mötesrum för Microsoft Teams, Zoom Cisco Webex m.fl. samt nätverksbaserad kameraövervakning.

Till detta stöttar vi er givetvis med allehanda vanliga IT-tjänster och produkter som datorer, server, nätverk, printlösningar, mjukvara, webb och licenser.

Hör av dig till oss idag, vi lovar att svara snabbt och hjälpa dig att hitta den bästa IT-lösningen för din verksamhet!

  Nodia IT-partner i Örebro är specialister på IT-lösningar för små företag inom följande områden:

  • Modern Work
  • IT-säkerhet
  • Produktivitet och Kommunikation
  • Infrastruktur och Cloud
  • Managed Services
  • Konsult och Projekt

  Söker du en kompetent men enkel IT-partner, tveka inte att höra av dig till oss! Vi lyssnar alltid och ger dig vägledning och råd kostnadsfritt!

  Välkommen till Nodia IT-partner!