Sandra Hauge får ny e-handelslösning som stärker varumärke och försäljning

 

e-handel responsiv design surfplatta

Målet med projektet var att skapa en stabil och flexibel plattform inför företagets lansering och försäljning av eget designade kläder och samtidigt hålla det inom rimliga nivåer ur ett ekonomist perspektiv sett.

Sandra Hauge är ett nyetablerat företag inom mode och design där många timmar läggs ner vid ritbordet för att skapa klädesplagg som sitter bra på kroppen och med exklusiv känsla.

Webbutiken i din smartphone

Nodias lösning för e-handel

Nodia levererade en lösning baserat på Open Source kompletterat med en mobilvänlig design för att möjliggöra en optimal vistelse på webbplatsen för besökarna oavsett vilken enhet som används vid besöket. Till detta kopplades flertalet olika betalmetoder för att möjliggöra köp med bland annat bankkort och mobiltelefon, och för en tryggare e-handel med säkra betalningar krypteras datatrafiken över SSL.

I och med lösningen har Sandra Hauge fått en modern, snygg och trygg webbutik som med den responsiva designen anpassas efter de allra flesta enheter som finns på marknaden idag.  Ett användarvänligt administrationsverktyg borgar för enkel hantering av webbutikens produkter och innehåll.

 

Vill du deta mer? Kontakta oss för mer informaton
Besök kundens webbplats: www.sandrahauge.se

Comments are closed.