Välkommen till Nodia IT-partner, din pålitliga partner för att stärka och skydda din IT och kommunikation. Vi förstår vikten av säkerhet och pålitlighet när det gäller företagets e-postkommunikation, och vi finns här för att hjälpa dig med en smidig implementering av DKIM och DMARC för att säkra din e-post i din Microsoft 365-miljö.

Varför ska du kontakta oss för att implementera DKIM och DMARC:

  1. Höj din e-posts säkerhet: DKIM (DomainKeys Identified Mail) och DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting, and Conformance) är två kraftfulla teknologier som hjälper till att försäkra att din e-posts ursprung är äkta och inte manipulerat. Genom att implementera dessa standarder minimerar du risken för phishingPhishing är en typ av bedrägeri på internet där angripare försöker lura människor att avslöja personlig information, som lösenord eller kreditkortsnummer, genom att utge sig för att vara en pålitlig part, oftast via falska e-postmeddelanden eller webbplatser., spoofingSpoofing är en metod där en angripare försöker lura eller vilseleda mottagaren genom att manipulera avsändarinformationen i exempelvis e-postmeddelanden eller andra digitala kommunikationsformer. Genom att ändra avsändarens adress eller identitet kan angriparen få det att verka som att meddelandet kommer från en legitim källa, vilket kan leda till bedrägeri, phishing eller andra skadliga aktiviteter. och andra skadliga e-postattacker.
  2. Stärk ditt företags varumärke och rykte: Genom att säkerställa att dina e-postmeddelanden kommer fram oskadade och med äkta avsändarinformation, bygger du förtroende hos dina kunder och affärspartners. Detta resulterar i en förbättrad varumärkesbild och ökad trovärdighet för ditt företag.
  3. Möt kraven för bättre leverans: Många e-posttjänster och mottagare prioriterar e-postmeddelanden som är korrekt autentiserade och skyddade. Genom att implementera DKIM och DMARC ökar du chanserna att dina e-postmeddelanden når mottagarens inkorg istället för att hamna i skräpposten.
  4. Enkel implementering med vår expertis: Att implementera DKIM och DMARC kan verka komplicerat, men med vår erfarenhet och expertis blir processen smidig och bekymmersfri.
  5. Kontinuerlig support: Efter implementeringen stannar vi inte där. Vi erbjuder support och övervakning av din e-post och Microsoft 365-miljö för att säkerställa en konsekvent och pålitlig e-postleverans samt hjälpa dig att analysera och hantera eventuella avvikelser.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och ta det första steget mot att förbättra din e-postkommunikations säkerhet och tillförlitlighet. Tillsammans bygger vi ett starkt skydd mot e-postbedrägeri och stärker ditt företags kommunikation.

 

Skydda din e-posts integritet med Nodia IT-partner! Kontakta oss på info@nodia.se för att komma igång.