Nodia Office 365Office 365 – det mobila kontoret

Office 365 är en säker och kraftfull plattform för företag som vill ha ett flexibelt kontor med molnets alla fördelar. Office 365 står alltid redo för dina arbetsuppgifter, och du har möjligheten att arbeta var som helst, när som helst.

Vad kostar Office 365 för företag?

Vill du veta vad Office 365 Business kostar för ditt företag? Klicka på länken nedan.

Prisplan Office 365 Business »

Office 365 är tillgängligt överallt
Oavsett om du är på affärsresa eller befinner dig på kontoret har du Office 365 tillgängligt och du får tillgång till professionella produktivitetsverktyg. Du har möjlighet att skapa, redigera och dela ditt material med vem som helst i realtid. Du har möjlighet att arbeta med din PC, Mac-dator, surfplatta eller smartphone.

E-post för mycket och stora filer
Med Office 365 har du möjlighet att skicka e-postmeddelanden på upp till 25 MB och tack vare den stora inkorgen på hela 50 GB per användare har du möjlighet att spara stora mängder meddelanden och filer.

Avancerade e-postfunktioner
I vissa av Office 365 abonnemnagen får du tillgång till för efterlevnad och juridisk identifiering och eDiscovery för att behålla, identifiera samt analysera data inom hela organisationen.

Delade kalendrar och schemaläggning
Du kan smidigt arbeta med delade kalendrar inom organisationen och se när dina kollegor är upptagna eller lediga. Med schemaläggningen blir det enkelt att skapa scheman, och du kan göra det var du vill.

Arbeta mobilt och effektivt med företagets e-post
Med högklassig tjänst för e-post har du möjlighet att arbeta där du trivs bäst. Oavsett hur många enheter du har synkroniserar Office 365 din e-post, kalender och kontakter i realtid. Därför har du alltid senaste information tillgänglig oavsett vilken enhet du använder.

Stärk ditt varumärke med snygga e-postadresser och e-postmeddelanden
Om du har ett eget domännamn har du möjlighet att använda det till dina e-postkonton, på så vis framhäver du ditt företagsnamn varje gång du skickar ett e-postmeddelande. Du kan även skapa ett unikt utseende på dina e-postmeddelanden med formatering och bilder som framhäver ditt varumärke effektivare.

En ren och skräpfri inkorg med inbyggt skydd
Du slipper oroa dig för hur du ska skydda e-posten. Med Office 365 får du tillgång till branschledande skydd mot skadlig kod och en effektiv filtrering av skräppost.

Office 365 skyddar din mobildata
Office 365 ger dig möjligheten att fjärradera informationen i ditt Office 365-konto på din mobiltelefon. Så om olyckan skulle vara framme behöver du inte oroa dig för att någon obehörig ska få åtkomst till dina uppgifter.

Fler funktioner i Office 365
Office 365 innehåller ännu fler funktioner än vad vi presenterat här. Vi hoppas att vi visat på möjligheterna som bjuds i Office 365 för att du ska kunna arbeta mobilt och effektivt till ett konkurenskraftigt pris. Vill du veta mer om vad Office 365 kan göra för din verksamhet, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig i dina frågor.